Ahmet Ziya Yazıcı Ortaokulu

Belgegeçer : 03723780005
WEB http://ahmetziyayaziciortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ahmet Ziya Yazıcı İlkokulu ve Ortaokulu Büyüktekke Köyü Alaplı / ZONGULDAK
VİZYON : Okulumuzun Vizyonu Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
MİSYON : Okulumuz Misyonu Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup değişime ve gelişime açık, Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi girişimci bireyler yetiştirmek; bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:50 - 15:00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : HER YARIM SAATTE DOLMUŞ KALKMAKTADIR.ÖĞRETMENLERİMİZ SERVİSLE GELMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE 3,5 KM´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :